Wanda

Wanda is onze vaste gastvrouw op de maandagochtend. "Ik houd van taal en kunst. Beide zijn belangrijk in het atelier. Contact maken en hebben, met en zonder woorden, lukt altijd in het atelier. Ik ontmoet er inspirerend mensen: docenten, cursisten, vrijwilligers, het is gewoon een leuke plek!”

Joletta

Tijdens de open atelierroute in 2011 liep ik bij het atelier binnen. Wat een bijzondere plek. De mensen, de sfeer, het werk van de cursisten. Als tekendocent met pensioen blijf ik geinteresseerd in kunstonderwijs, maar nu ben ik vooral betrokken als gastvrouw. Op invalbasis en met veel plezier.

Carel

Carel draait mee vanaf het begin. Mensen stellen vragen en vertellen verhalen die ik niet begrijp. En mijn vragen en antwoorden begrijpen zij soms niet. Het is veel gissen, en soms wordt er gevloekt uit frustratie. Maar ook wordt er gelachen en genoten van het onderlinge contact. Iedereen lijkt dan tevreden. Ook omdat je tijdens het schilderen "even die rotkwaal kunt vergeten", zoals een deelnemer treffend zei.

Het atelier is nog op zoek naar vrijwilligers.
Neem contact met ons op voor meer informatie.